Cégünk egyedülálló szolgáltatásának köszönhetően ügyfeleink szaktanácsadói és kivitelezői tevékenységünket is igénybe vehetik. Tapasztalt szakemberekből álló háttércsapatunk a következőkkel tudja az Ön vállalkozását segíteni:

PIACKUTATÁS

piackutatás során a (kül-)piacra jutás fókuszában álló térség/ország és a célpiac vonatkozásában felmérjük a pályázó projektgazda profilját és tevékenységét, elemezzük a megcélzott nemzetközi piac mikro- és makrokörnyezetét, majd a célcsoport meghatározása után piaci pozicionálásra kerül sor.

ONLINE MARKETINGSTRATÉGIA

stratégiai tanácsadást szakértőink azzal a céllal készítik, hogy a cég minél hatékonyabb kommunikációval és hozzá tartozó megjelenéssel állja meg helyét a piacon. A stratégiai javaslat magába foglalja az arculattervezést, online kommunikációt (social media) és egyéb reklámkampányokra vonatkozó tanácsadást is.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS és WEBÁRUHÁZ FEJLESZTÉS

A piacon való sikeres érvényesülést nagyban segíti egy (nemzetközileg is) befogadható, vizuálisan megnyerő és igényes, többnyelvű weboldal. Kiterjedt partnerkapcsolataink révén ügyfeleinket kellően korszerű weboldahoz, vagy akár az értékesítésben segítséget nyújtó webáruházhoz tudjuk hozzásegíteni.

KREATÍV ONLINE TARTALMAK ELŐÁLLÍTÁSA

Professzionális termékfotók és videók gyártásával is állunk rendelkezésükre. Forduljon hozzánk egyedi igényeivel, lendületes szuper csapatunk megtalálja azt, amitől az Ön vállalkozása is megújulhat és fellendülhet.

VENDÉGLÁTÁS MARKETING

Egyéni igények szerint egyedi hangulatot teremtő és egyben kampányorientált termék-és ételfotózást, professzionális image-filmek videófelvételét és teljes utómunkáját, valamint Facebook és Instagram kampányok lebonyolítását vállaljuk.

KERESKEDELEM

Vállalkozásunk egyedi eszközök, berendezések forgalmazásával foglalkozik. Megrendelőink igényei alapján termelő, szolgáltató tevékenységhez kapcsolódó általános vagy akár speciális berendezések beszerzésében, szállításában nyújt szolgáltatást.