Miért érdemes minket választani?

Tapasztalat és szakértelem

Tudjuk, hogy minden létesítmény egyedi igényekkel rendelkezik, és képesek vagyunk testre szabni a megoldásokat az ügyfelek specifikus követelményeihez.

Költséghatékonyság

Az optimalizált üzemeltetés és karbantartás révén képesek vagyunk javítani a létesítmények teljesítményét és csökkenteni az üzemeltetési költségeket. Ezáltal ügyfeleink magasabb megtérülést érhetnek el.

Munkaerő és időmegtakarítás

Az üzemeltetési feladatok kiszervezése egy épületüzemeltető céghez jelentős idő- és munkaerőmegtakarítást eredményez az épület tulajdonosainak. Így az épületgazdák több energiát és időt szentelhetnek az üzleti folyamataikra és más prioritásokra.

Rugalmas megközelítés

Szolgáltatásainkat széles körű létesítménytípusokhoz kínáljuk, legyen szó irodaházakról, gyártóüzemekről, kereskedelmi létesítményekről vagy intézményekről. Rugalmasságunknak köszönhetően minden igényt kielégítünk.

Ügyfélközpontúság

Ügyfeleink elégedettsége számunkra a legfontosabb. Szorosan együttműködünk velük, hogy megértsük igényeiket, és gyorsan reagáljunk az esetleges problémákra vagy változásokra.

Szolgáltatásaink

Takarítás

A professzionális takarítás nem csupán esztétikai, hanem az egészség és a környezet szempontjából is kulcsfontosságú kérdés, így minden esetben kiemelt hangsúlyt helyezünk a takarítási feladatok lelkiismeretes és magas színvonalú elvégzésére.  A munka a felméréssel és egyeztetéssel kezdődik, majd a megrendelőink igényeihez igazítjuk a szolgáltatás kivitelezéssel kapcsolatos részleteit. A megfelelően végzett takarítás növeli az épületek értékét, javítja a munkakörnyezetet, és hozzájárul az egészség, valamint a kényelem fenntartásához. Szolgáltatásunk fontos része a hulladékgazdálkodás és környezetvédelem, beleértve az újrahasznosítást és a fenntartható intézkedéseket.

Síkosságmentesítés, hóeltakarítás

A téli, hideg hónapokban a nagy mennyiségű csapadék komoly problémákat okozhat az épületek környékén. Erre nyújt megoldást síkosságmentesítéssel, hóeltakarítással kapcsolatos szolgáltatásunk. Hóeltakarítás és jégmentesítés révén lehetővé válik a balesetek kockázatának csökkentése, biztosítva az akadálymentes közlekedést. A pontos sózás és homokozás segítségével megelőzzük a jégképződést és a csúszós felületeket, ráadásul a munkálatok során kizárólag környezetbarát anyagokat használunk, melyek nem tartalmaznak a növényzetre és az élővilágra káros összetevőket. Ügyfeleinknek nem kell aggódniuk a kézi hólapátolás vagy sózás miatt, szolgáltatásunkkal az időjárás sem befolyásolja a napi rutin zavartalan menetét!

Épületfelügyelet és karbantartás

Szolgáltatásunk fontos része az épületek és berendezések rendszeres karbantartása, ideértve az előrejelző karbantartást és a hibaelhárítást. Ez magában foglalja a belső szerelési és javítási munkálatokat, valamint a meghibásodott eszközök cseréjét. Igény esetén segítséget nyújtunk tűzvédelmi berendezések ellenőrzésében, az elektromos rendszerek, a légtisztító rendszerek, a kazánok, hőszivattyúk és légkondicionálók rendszeres karbantartásában, a vízvezetékek és elektromos rendszerek tisztításában és szervizelésében.  A rendszeres karbantartás segít megelőzni az épületi problémákat és meghibásodásokat, amelyek komoly költségekkel járhatnak a javítás során. A fűtési és hűtési rendszerek, a víz- és elektromos rendszerek ellenőrzése hozzájárul az épületi energiahatékonyság növeléséhez, ami pénzt takaríthat meg, ezzel együtt pedig csökkentheti az ökológiai lábnyomunkat.

Kertészet

Cégünk elkötelezett az épületek és ingatlanok teljes körű gondozásában és büszkék vagyunk rá, hogy a kertészeti szolgáltatásunk magas színvonalon segíti ügyfeleinket az ideális kert kialakításában és karbantartásában. Szakértő csapatunk előre egyeztetett feltételek és kondíciók mentén valósítja meg a különböző növények és a gyep gondozását illető elképzeléseit. A munka során, nem csak az esztétikai szempontokat, de a növények egészségét is szem előtt tartjuk.

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Kérdése merült fel? Írjon nekünk üzenetet és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.