A KDO Product Zrt. marketing, márka- és arculatépítés területén működő aktív szaktanácsadóként a következő tevékenységeket végzi:

  • marketing tanácsadás és brandépítés, beleértve a marketing koncepció teljes kialakítását;
  • marketing eszközök és értékesítési csatornák, social platformok meghatározása márka-, és image építési folyamatokhoz kapcsolódó tanácsadói szolgáltatás;
  • partnereink termékére és szolgáltatására vonatkozó árképzési stratégiai javaslattétel;
  • piackutatás, versenytárs- és piaci környezet elemzése, termékpozícionálás;
  • a fogyasztói és felhasználói élményt növelő faktorok felkutatása: online és offline hirdetések, kampányok, márkahűséget építő promóciók kidolgozása, vásárlásösztönzési eszközök meghatározása;
  • arculati és grafikai tervezés;
  • kommunikációs terv elkészítése, ügyfélkapcsolat, panaszkezelés, PR és üzleti kommunikáció területére vonatkozó szaktanácsadás

 

100 % brand managementet végzünk: Stratégiaalkotástól az operatív működtetésig ellátjuk márkáink arculattervezési, marketing, PR, rendezvényszervezési feladatait.

KKV-specialisták vagyunk: Behatóan ismerjük a szektor lehetőségeit és határait, ezért a kis költségvetésből is nagy eredményeket hozunk ki.

Elkötelezett innovátorokként gondolkodunk és működünk: Célunk, hogy bebizonyítsuk, a legújabb trendek és eszközök a kisvállalkozások számára is elérhetők. Sőt, kötelezők!

Szaktanácsadóink

Nyakas Erik

Chief Executive Officer

Okleveles kereskedelmi és marketing szakember, a KDO Product Zrt. vezérigazgatója. Szakterülete a marketingstratégiai tanácsadás és brandépítés, termékpozicionálás, piackutatás és árképzés.

Wimmer Renáta

Marketingvezető

Szakterülete a teljes marketing koncepció kidolgozása, versenytárselemzés, marketing eszközök és értékesítési csatornák meghatározása, vásárlásösztönző kampányok kidolgozása.

Galambos Máté

Grafikus

Szakterülete az arculat-, design-, és formatervezés, grafikai munkák kivitelezése, arculati kézikönyv összeállítása.