Kik vagyunk?

A hazai energetikai kihívásokra reagálva 2023. január elején indítottuk el legújabb, Energetikai üzletágunkat. Szakértő csapatunk tanácsadással, komplex napelem rendszerek és tárolók tervezésével, kivitelezésével, kulcsrakész megoldások megvalósításával foglalkozik.

Mi a különlegességünk?

Napelemek mellett tároló kapacitást is nyújtunk kedvező áron, hosszú garanciával.
(5000 ciklus = Normál használat mellett az akkumulátor élettartama 14 – 25 év.)

  • Stabil, elérhető raktárkészlet áll mögöttünk.
  • Legújabb akkumulátor technológiát használjuk (Lítium-vas-foszfát).
  • Magyar gyártó termékeit használjuk.
  • Komplex tervezést és kivitelezést, kulcsrakész megoldást nyújtunk.
  • A rendszer 10 kw-onként skálázható (tovább bővíthető), azaz csak az éppen szükséges kapacitást építjük be, így felesleges költségektől kíméljük meg ügyfeleinket.
  • Konténeres, ipari megoldásokkal is rendelkezünk sok megawattos kapacitást is beleértve.

Miben tudunk segíteni?

Első sorban olyan vállalkozásoknak tudunk segíteni, akiknek az elmúlt időszakban fájdalmasan megnőtt az energia költségük és ennek csökkentését szeretnék elérni. Másodsorban olyan vállalkozásoknak, akik bár használnak megújuló energiát (főleg napenergiát), de hamarosan lejár a szaldós elszámolású szerződésük áramszolgáltatójuknál.

Egy rövid telefonbeszélgetés keretében felmérjük jelenlegi helyzetüket, problémáikat, majd szakértőink összeállítanak egy megoldási javaslatot az energiadíjak csökkentésére vonatkozóan. Amennyiben javaslatunk elnyerte ügyfelünk tetszését, elindul a komplex tervezési és kivitelezési munka.

Kiknek szól ez az együttműködés?

Főleg termelő cégeknek, gépi erőforrással. Csarnokuk van, ahol van gyártósor. Gázzal, olajjal, távhővel, klímával fűtenek, vagy részben napenergiával, de hamarosan lejár a szaldós elszámolású szerződésük áramszolgáltatójuknál. Egyéb olyan vállalkozásoknak, akiknek fájdalmasan megnövekedett az energiaköltségük és ez érinti a működésüket, nyereségességüket.

Akik minket választottak

Amennyiben bővebben érdekli az együttműködés lehetősége, kérem, keressenek minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Tamási Krisztián
energetikai tanácsadó
Tel: +36 30 264 1192
e-mail: krisztian.tamasi@kdoproduct.com

Mézes Imre
energetikai tanácsadó
Tel: +36 30 264 0692
e-mail: imre.mezes@kdoproduct.com