Kik vagyunk?

A piaci igényekre reagálva 2023. júniusában elindítottuk Értékesítés fejlesztési tanácsadó üzletágunkat. Több évtizedes értékesítési és üzletfejlesztési tapasztalattal bíró szakértő csapatunk egy alapos felmérést követően testreszabott értékesítés fejlesztési megoldásokat dolgoz ki, melyek alkalmazásával ügyfeleink jelentős forgalom és nyereségnövekedést érhetnek el.

Mi a különlegességünk?

Ha egy vállalkozás nem képes az általa legyártott/forgalmazott terméket, kifejlesztett szolgáltatást a piacon megfelelő volumenben értékesíteni, növekedni, akkor hosszabb távon halálra van ítélve. E miatt mi az értékesítést az üzleti vállalkozás egyik, ha nem a legfontosabb területének tartjuk, és így is kezeljük. Nem „sablon” tanácsadásokat, tréningeket tartunk, hanem az értékesítést, mint tevékenységet rendszerszinten közelítjük meg, komplexen kezeljük. Mindezt az ügyfeleink üzleti környezetében tesszük, megoldásainkat az üzleti folyamataikra optimalizáljuk.

Kinek és miben tudunk segíteni?

Olyan vállalkozásoknak, amelyek megrekedtek a növekedésben, vagy több bevételt és nyereséget szeretnének elérni.

Egy előre egyeztett időpontban felmérjük ügyfelünk értékesítési rendszerét (szervezetét, folyamatait), azonosítjuk a problémás területeket, majd ezekre kidolgozzuk fejlesztési ajánlatunkat. Ennek elfogadása esetén elindul az értékesítés fejlesztési együttműködés, melynek kimenete ügyfelünk vállalkozására szabott megoldás, vagy megoldások, melyeket folyamatosan alkalmazva magasabb szintre emeli értékesítési tevékenységét, növeli hatékonyságát és eredményességét. Ennek eredménye bevétel és nyereségnövekedés lesz.

Akik minket választottak

Amennyiben bővebben érdekli az együttműködés lehetősége, kérem, keressenek minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Zsigray-Horváth Krisztián
értékesítési vezető
Tel: +36 30 626 1100
e-mail: krisztian.zsigray@kdoproduct.com

Budai István
értékesítés fejlesztési tanácsadó
Tel: +36 30 135 2162
e-mail: istvan.budai@kdoproduct.com