A KDO Product Zrt. marketing, márka- és arculatépítés területén működő aktív szaktanácsadóként a következő tevékenységeket végzi:

  • marketing tanácsadás és brandépítés, beleértve a marketing koncepció teljes kialakítását;
  • marketing eszközök és értékesítési csatornák, social platformok meghatározása márka-, és image építési folyamatokhoz kapcsolódó tanácsadói szolgáltatás;
  • partnereink termékére és szolgáltatására vonatkozó árképzési stratégiai javaslattétel;
  • piackutatás, versenytárs- és piaci környezet elemzése, termékpozícionálás;
  • a fogyasztói és felhasználói élményt növelő faktorok felkutatása: online és offline hirdetések, kampányok, márkahűséget építő promóciók kidolgozása, vásárlásösztönzési eszközök meghatározása;
  • arculati és grafikai tervezés;
  • kommunikációs terv elkészítése, ügyfélkapcsolat, panaszkezelés, PR és üzleti kommunikáció területére vonatkozó szaktanácsadás

 

100 % brand managementet végzünk: Stratégiaalkotástól az operatív működtetésig ellátjuk márkáink arculattervezési, marketing, PR, rendezvényszervezési feladatait.

KKV-specialisták vagyunk: Behatóan ismerjük a szektor lehetőségeit és határait, ezért a kis költségvetésből is nagy eredményeket hozunk ki.

Elkötelezett innovátorokként gondolkodunk és működünk: Célunk, hogy bebizonyítsuk, a legújabb trendek és eszközök a kisvállalkozások számára is elérhetők. Sőt, kötelezők!

Szaktanácsadóink

Nyakas Erik

Chief Executive Officer

Okleveles kereskedelmi és marketing szakember, a KDO Product Zrt. vezérigazgatója. Szakterülete a marketingstratégiai tanácsadás és brandépítés, termékpozicionálás, piackutatás és árképzés.

Illyés Anikó

Marketingvezető

Szakterülete a teljes marketing koncepció kidolgozása, versenytárselemzés, marketing eszközök és értékesítési csatornák meghatározása, vásárlásösztönző kampányok kidolgozása.

Póta Szilvia

Brand manager.

Szakterülete az online és offline hirdetések kezelése, social felületek kezelése, márkaépítést szolgáló fotózások és kisfilmek koordinálása, termékportfólió hirdetéskezelése, arculattervezés koordinálása.

Joó Zsófia

Brand manager

Szakterülete az online és offline hirdetések kezelése, photoshop és weboldalkezelés, social platformok kezelése, aktív részvétel az arculattervezésben.

Valaska Rita

Kommunikáció és médiaszakértő

Szakterülete a rendezvényszervezés, kitelepülések koordinálása, ügyfélkapcsolat, PR, üzleti kommunikációra és szervezetfejlesztésre vonatkozó szaktanácsadás.

Galambos Máté

Grafikus

Szakterülete az arculat-, design-, és formatervezés, grafikai munkák kivitelezése, arculati kézikönyv összeállítása.